My Portfolio
Pick Me
Blog
Availability
Me Links
Home

February 1st, 2010 | Shoots,Weddings | Subcribe to RSS

Ek het die Donderdagaand in Johannesburg geland en ek moet se, dit is nogal eienaardig om so op die lughawe te land en jy weet nie eers hoe die bruid en bruidegom lyk wat jy die volgende dag afneem nie.

Ek het gewag vir my tassies en Henrike se vriendin wat my kom optel het, het vir my ‘n gerusstellende sms gestuur om te se hulle wag vir my en sy het spesiaal ‘n pienk hemp aangetrek sodat ek haar dadelik kan herken. Daarna het hulle my gaan aflaai waar ek vir die aand sou oorslaap. Ek het lanklaas sulke gasvryheid beleef! (Laas in Soedan dink ek…en my ouers natuurlik!)

Dit was laat, maar daar is vir my gewag, my kamer gestock met toebroodjies sonder korsies, ‘n houer met yskoue water,die heerlikste druiwe, sjokolade balletjies en alles wat ek verder aan kon dink wat ek moontlik kon nodig he.

Die volgende dag het ek vir Henrike ontmoet en dit was weird, maar dit het gevoel of ek haar al lank moes ken. Johannesburg het my heeltemal van my voete af geklits. Johannesburg en Pretioria is ‘n blur vir my. Ja, ek is ‘n regte egte kapenaar en hier verras dit my so.

By die troue self is daar soveel maal gevra of ek alles het wat ek nodig het, of ek al geeet het, of ek baie hard werk ens ens.

Eintlik wil ek net se, iets wat nogal scary kan uitdraai was ‘n fees. Dis vir my snaaks dat ek nie sommer net ‘n kuiertjie sal kan reel as Andre en Henrike se foto’s afgehandel is en hulle dit kan kom kry nie. DHL sal maar die ding moet doen. Dankie André en Henrike dat ek julle dag kon deel en dat julle gasvryheid my voete onder my uitgeslaan het. Julle het warm harte en dit straal as deel van julle menswees uit. Blessings vir julle huwelik, saam met God gaan julle nog soveel adventures he wat ander se lewens gaan aanraak.

a-en-h-lizellelotter-1

a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1By die chapel se venster uit geneem.
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1
a-en-h-lizellelotter-1

Venue: Memoire Johannesburg

let me know what you think

 • almari
  February 1st, 201011:48 pm

  dis net stunning!! love jou werk vrek baie en leer so baie! dankie :-)

 • Du Wayne Denton
  February 2nd, 20107:44 am

  Stunning. Love the shots with the expressions of the groom. The pictures in the long grass is also beautiful.

 • LizMarie
  February 2nd, 20107:58 am

  Sjoe Lizelle dis baie mooi!

 • adri
  February 2nd, 20109:50 am

  wow Zella. Pragtig soos altyd!

 • Liana
  February 2nd, 201010:05 am

  beAutiful!

 • ursulene (suster van die bruidegom)
  February 2nd, 201011:01 am

  Baie dankie dat al ons mooi herhinderinge van die dag so mooi vasgevat het. Ek het so lank na die fotos uitgesien, en “well done” dit is regtig great. Ek kan sien hoekom hulle aangedring het om jou as fotograaf te he.

 • Chriscelia Pienaar (ma van die bruidegom)
  February 2nd, 201012:05 pm

  Baie dankie vir die pragtige fotos. Dit is sooo lekker om daarna te kyk!!!

 • Drikus
  February 2nd, 20101:35 pm

  Hoe awesome is die stene met die groen gras tussen-in!

 • Cindy
  February 2nd, 20102:08 pm

  Lizelle,
  Dis alweer ongelooflik mooi. Die foto van die bene is vir my great! Ek wil sommer lag!

  Ek het ‘n AAKLIGE week agter die rug, en jou fotos laat my smile. Dankie.

 • Maré Rootman
  February 2nd, 20106:23 pm

  So ‘n klassieke troue, dis pragtig!

 • Engela
  February 2nd, 20109:13 pm

  Oe Lizelle!!!!! Jy is amazing! Die bruid is die mooiste meisie, haar man so cool. Was dit nie net die mees geseende dag nie!? Wat ‘n HUGE voorreg om daarvan deel te wees! Dankie dat jy die spesiale oomblikke en die fyn detail raaksien! Jy is die beste!

 • Hayley & Julian Pienaar
  February 2nd, 201010:05 pm

  we so enjoyed looking at the photos – they are truly artistic & creative – what a day it was! X

 • June
  February 3rd, 20106:07 pm

  Ai, my woorde klink al so leeg, maar pragtig pragtig pragtig!!!

 • Emily Lewin
  February 3rd, 201011:23 pm

  Lovely Lizelle! :) I feel like these have a different feel editing wise from what I’ve seen you do before but I like it! Are you using some different editing tools now? I like the sepia tone you have going on these. Beautiful work as always!

 • Dankie dat ons hier in Kanada darem ook kon deel in die pragtige troue! Pragtige fotos!!

 • Conal & Louise Gain
  February 4th, 20107:53 am

  Lovely to see your beautiful photos – so sad that we couldn’t be there. You make a stunning couple!

 • Stella
  February 4th, 20108:35 am

  Beautiful Lizelle…love the groom and grafitti shot

 • Anna-Marie Leygonie
  February 4th, 20109:39 am

  Vars, vrolik en besonderse ‘tegnieke’! Ek was nie daar nie, maar die ‘gevoel’ van die troue was gefotografeer en vasgele! Doen so voort!

 • Eudene Pretorius
  February 4th, 20104:39 pm

  ONGELOOOOOFLIKE FOTOS!!!

 • Charles
  February 5th, 201011:41 am

  Great Pics

 • Bernard
  February 7th, 201011:05 am

  Sjeeez hier’s al so baie comments ekt nou amper uit-chicken!

  Goeie werk! Ek’t nou ‘n rukkie laas hier kom inloer (bandwidth and such), maar eks rerig super impressed. Seriously. Good job.

  Ek vlieg self vroeg Maart so op vir ‘n troue, en deel helemal jou sentiment @ hoe weird dit is. Darem vlieg ek lanseria toe – daar’s darem minder spasie vir verwarring! (my heel eerste solo troue was so ‘n PTA troue, ‘n week voor die tyd gereel, en dit was damn scary!).

 • Liz-Mari
  February 7th, 201011:39 pm

  Maggies mens… ek kan nie wegbly van jou site af nie. Jou fotos is fantasties. Ek love die foto van die bruidegom met sy “I’m watching you” tipe pose… :)

 • Mari (Andre se niggie)
  February 11th, 20102:57 pm

  ek is sooo spyt dat ek nie self daar kon wees nie, maar die fotos is iets ongeloofliks. dis is bitter mooi.