My Portfolio
Pick Me
Blog
Availability
Me Links
Home

January 29th, 2013 | Shoots,Weddings | Subcribe to RSS

Ek het die mooie Suné ontmoet die 26ste Des 2011. Ek sal dit nooit vergeet nie want dit was seker die vuilste wat ek al ooit was toe ek iemand ontmoet het. Dit was warm en ek en my ma was besig om die hanslammers (wat vlieë lok) melk te gee op my boeta, MG, se gasteplaas. Suné is Surene se suster wat met MG uitgaan, so een of ander tyd sou ek haar ontomet. Ek moet bieg, ek het amper op my rug geval toe sy my vra of ek hulle troue sou afneem. (:

Suné en Conraad se troue is gereël in die tyd wat die plaaswerker-stakings in Robertson en omgeving aan die gang was. Vele ompaaie moes gery geword het en soms moes nuwe planne gemaak word, maar…Conraad en Suné se troue was net een groot fees! Die opwinding in hulle harte het in hulle oë en op hulle mondhoeke gewys. Suné en haar ma het aandag aan die kleinste detail gegee en die sweetie tafel was in ‘n ander klas!

Dankie Conraad en Suné vir julle liefde vir mekaar. Dat ek kon deel in julle belofte-dag. Dat julle so awesome is. Geniet julle blog-post!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

&nbsp HGH;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rok: Bridal Flair (PE)

Stationary: Papermaster en Cinnamon Creations

Videographer: Colin Butler

Catering: Ilze Wentzel

Booth: Kiki Booth

 

 

let me know what you think

 • Flamboijant
  January 29th, 20134:28 pm

  Sunè en Conraad, baie geluk!!!
  Daar was drama met die stakings – maar as ek so na die fotos kyk was dit ‘n perfekte dag gewees! Stunning fotos Lizelle! Pragtige Blomme Antjie Le Roux.

 • Liezel
  January 29th, 20134:50 pm

  Lizelle jy het my sommer in trane! oor dit my dorp is daai en oor hoe mooi jy die emosie vasgevang het! *making a mental note: Liezel, boek Lizelle eendag vir jou een dag!!!*

 • Janine de Witt
  January 29th, 20135:57 pm

  Sune en Conraad, julle lyk so pragtig en gelukkig. Pragtige bruid.
  Lizelle jou fotos is fantasties.

 • Sune
  January 29th, 20136:07 pm

  O Lizelle! Dis regtig so mooi! So baie dankie vir AL jou fotos. Niks lekkerder as om sulke mooi troufotos te he en elke oomblik van vooraf weer te herleef nie. Was so bevoorreg met al ons vriende en familie wat gehelp het om ons dag so spesiaal te maak. Dit was een GROOT fees!

 • Theronda
  January 30th, 20137:36 am

  Dankie Lizelle vir die herinneringe wat jy so mooi vasgevang het, jou foto’s is kosbaar vir my!

 • Verona
  January 30th, 201311:55 am

  Absoluut pragtig!!

 • Lydia
  January 31st, 201310:42 am

  So mooi! so mooi! so mooi! Sien die hapiness op die gesigte.

 • […] of favourite photographers and it is my weekly pleasure to go on their sites. Recently I was on Lizelle Lotter’s site and came accross the wedding of Suné and Conraad! What a absolutely beautiful […]

 • Cindy
  February 7th, 20133:12 pm

  Lizelle,
  Ek is gedoop in daai kerk, my ouma en oupa is albei begrawe uit daai kerk. So ek sit nou hier met trane vlak in my oë oor hoe mooi dit is.

  Dankie.