My Portfolio
Pick Me
Blog
Availability
Me Links
Home

August 8th, 2011 | News,Other,Shoots | Subcribe to RSS

Ek het hierdie 2 mense so ongelooflik baie lief. xxx

Ouma is in 1921 gebore.

Oups in 1923.

let me know what you think

 • Petro du Preez
  August 8th, 20114:47 pm

  Ongelooflike foto’s met soveel liefde en deernis geneem.

 • Estienne Lingenfelder
  August 8th, 20115:05 pm

  Pragtige, kosbare foto’s. Ja, ons almal moet daardie paadjie loop …. Hulle lyk so goed versorg en wonderlik om nog vir mekaar gespaar te wees

 • Laura Jane
  August 8th, 20115:10 pm

  Sjoe…jou fotos raak die hart.

 • sanet salmon
  August 8th, 20115:15 pm

  Lizelle dit is so mooi! Ek het sommer nou trane in my oe! Jy is baie geseen om hulle nog in jou lewe te he!! Die foto’s is soos altyd pragtig!!!

 • Adéle Meyer
  August 8th, 20115:20 pm

  Dit is waarlik ‘n emosievolle blik op ons ou mensies se lewens! Baie dankie dat jy dit met ons deel.

 • Kirsten Schwarzer
  August 8th, 20116:11 pm

  Hierdie foto’s is regtig hartroerend Lizelle. Dis so spesiaal om nog albei jou ouma & oupa deel te kan hê van jou lewe!

 • nastassja harvey
  August 8th, 20117:24 pm

  sjoe zella… trane in my oe… my favourite mense op aarde is ou mense. hierdie fotos is ongelooflik spesiaal.. sjoe dit maak my hart so bly dat hulle nog vir mekaar het, wow, absoluut amazing. PS. my ouma het dieselfde meubels gehad :)

 • Sainkie
  August 8th, 20117:36 pm

  Hi Lizelle, my Ouma is net so oor die twee maande gelede oorlede, sy was baie na aan my hart. Ek wens ek het sulke foto’s van haar gehad. Regtig ongelooflik.

 • Cheryl
  August 8th, 20118:20 pm

  So very special reminds of my late granny,made me quite weepy!

 • Christo lotter
  August 8th, 201110:11 pm

  WHAT I THINK??
  with this set of images you put forward what we all feel and see in our parents and there parents ,the humble feeling and simplicity in life of being old of being so vulnerable , and that us as photographers capture a moment in LIFE to remember those we love and made us who we are.

 • Emily Lewin
  August 9th, 201112:56 am

  Lizelle! Wow! These are amazing! They really capture something beautiful about these obviously dear & wonderful people & the place where they are in their life.

 • Dorelies
  August 9th, 20117:53 am

  Lizelle, these pictures are great !!! They are so emotional, truthful and full of ♥.

 • monica dart
  August 9th, 20111:26 pm

  big lump in my throat and tears!

 • Marian from Colorado
  August 10th, 20114:32 am

  I always wanted to make a simple picture book of hands called something like “The Most Beautiful Hands of the World.” Then have pictures of elderly people’s hands and words from their children and grandchildren remembering the loving acts those hands did for them. Your grandparents have beautiful hands.

 • Lise
  August 10th, 201112:18 pm

  sjoe, emosioneel! ongelooflik!

 • LENA VAN VUUREN
  August 10th, 20115:29 pm

  Kosbare herinneringe van jou oupa en ouma. Ek is ook bevoorreg om my ouma by my te he. Sy het 8 Augustus 2011 verjaar en is 94 !. Sy het 11 kindertjies gehad waarvan 9 volwasse ouderdom bereik het. 64 (kleinkinders, agter kleinkinders en agter agterkleinkinders) Ons het ook paar maande gelede dieselfde soort fotos van haar geneem. Oupas en oumas is ons hero’s.
  Jy het ‘n wonderlike talent om sulke mooi fotos te neem.

 • Maré Rootman
  August 15th, 201111:29 am

  Dis hulle wat die wysheid besit wat ons nog nie het nie. So so kosbaar

 • lindinig
  August 15th, 20118:52 pm

  die foto van jou ouma in die bed en jou oupa wat langs haar sit, laat my dink aan fotokuns soos goldblatt & pieter hugo se foto’s

 • Lizelle Lotter Photography » Pappa
  August 22nd, 201112:23 pm

  […] is oupa en ouma (oor wie ek ook al geblog het) nog lekker […]

 • Roelien
  November 9th, 201111:45 am

  tokkel aan my hartsnare…

 • anke lambrechts
  November 9th, 201111:48 am

  sjoe lizelle,
  hierdie het nou sommer baie memories teruggebring. dit lyk amper presies soos die plekkie waarin my oupa en ouma gebly het in piketberg. my oupa is vroeer die jaar op 89 oorlede en ek sien so baie dinge in die fotos. dieselfde statigheid en trots. die keurigheid van die vertrek wat ‘n storie vertel.
  ek het die kosbaarste oupa gehad. met die mooiste hande, ek het dit nog in my begrafnisbrief aan hom geskryf. hy het nooit iemand ingeloop of gejok nie. nog nooit het ek iemand ontmoet met soveel integriteit nie! dankie vir die post… dis pragtig dat jy hulle nog waardeer… x

 • Unda
  September 16th, 201212:13 am

  Jy’t die harde werklikheid met deernis vasgevang. Oupa’s en Ouma’s rock. Eindelose bronne wysheid. En dan is daar ook niks soos om ‘n ou paartjie te sien waar die liefde nog warm klop nie.

 • Elzette
  September 24th, 20124:18 pm

  Dit roer, hoor! Sulke eerlike onopgesmukte foto’s. Soveel deernis en liefde.

 • Laggie
  October 1st, 201210:48 am

  lizellie, JOH! het amper begin huil, sagte fotos versigtig geneem. Love dit

 • Carien
  September 15th, 20174:36 pm

  Kosbaar!!! Niemand doen documentary style so goed soos jy nie!